Het Zeeuws Mannenkoor

Zeeuws Mannenkoor zoekt koorzangers voor project

Het Zeeuws Mannenkoor met ca 50 leden bestaat in 2017 45 jaar. Het is een licht klassiek koor met een breed repertoire dat altijd onder leiding  staat van  een professionele dirigent(e). Ook is een repetitor aan het koor verbonden.

7 oktober geeft het ZEEUWS MANNENKOOR een jubileumconcert in De Mythe in Goes. Hieraan verlenen nog 2 koren hun medewerking, t.w. Het  Veerse Scheepstuig, een shantykoor en SEASIDE Rendez-Vous, een popkoor.
Hierdoor hopen we een voor een breed georiënteerd publiek een aantrekkelijk concert te geven.

Om nog meer mensen bij ons jubileum te betrekken nodigen we geïnteresseerde mannen uit om op projectbasis mee te doen aan ons jubileumconcert. Deze uitnodiging geldt voor mannen tussen  ’18 en 80’ jaar. Een (beetje) koorzangervaring helpt, maar is niet persé noodzakelijk. Ook mannen die in het verleden in het Zeeuws Mannenkoor hebben gezongen zijn van harte welkom. Deelnemers worden ingedeeld bij één van de 4 stemgroepen waaruit het koor bestaat.

Meedoen betekent vanaf  11 mei op donderdagavonden vanaf 19.15 u  repeteren in Amicitia te Kloetinge. Tevens voorzien we een aantal extra repetities / koorzang workshops op zaterdagmorgen.
Aan deelname aan dit project zijn voor geïnteresseerden geen kosten verbonden. Wel wordt op 90% aanwezigheid gerekend.

Het repertoire voor dit jubileumconcert zal zeer gevarieerd zijn, enerzijds liederen uit (bekende) opera’s en anderzijds een selectie uit ons meer ‘luchtige’ repertoire.

Wie durft de uitdaging aan om in een goede sfeer, onder leiding van onze gedreven professionele dirigente Gunita Kronberga in korte tijd een concert in te studeren?

Voor nadere informatie kunt u terecht bij:

U kunt het koor beluisteren op 11 juni, om 12.00 uur in de Manhuistuin te Goes.